Η Ιματιοθήκη και πάλι κοντά στους δημότες Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Η Ιματιοθήκη και πάλι κοντά στους δημότες Λυκόβρυσης-Πεύκης

“Στις 29, 30, 31 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε δωρεάν διανομή ιματισμού στους κατοίκους της πόλης μας, οι οποίοι είναι δικαιούχοι των κοινωνικών δομών ή βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση”, μας ενημερώνει η αρμόδια αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, Άννα Ασπραδάκη.

Όπως επισημαίνει, περισσότεροι από 120 συμπολίτες επισκέφτηκαν την Ιματιοθήκη του Δήμου και προμηθεύτηκαν δωρεάν ποικίλο ρουχισμό σε άριστη κατάσταση, ο οποίος προέρχεται από προσφορά άλλων συμπολιτών που, με τον τρόπο αυτό, εκφράζουν την αλληλεγγύη και ανιδιοτέλειά τους.

Με την ευκαιρία της δράσης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης και η αντιδήμαρχος ευχαριστούν θερμά τους δεκάδες συμπολίτες που στηρίζουν συστηματικά τις κοινωνικές δομές του Δήμου, προσφέροντας είδη ένδυσης, υπόδησης, λευκά είδη, βρεφικά, φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην ανακούφιση των λιγότερο ευνοημένων συνανθρώπων μας.

Επίσης, ευχαριστούν θερμά τις εθελόντριες της Ιματιοθήκης που, για μια ακόμη φορά, “εξυπηρέτησαν τους συμπολίτες μας με ευγένεια και διακριτικότητα”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet