Η Ιματιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης και πάλι κοντά στους δημότες
Κοινωνία

Η Ιματιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης και πάλι κοντά στους δημότες

Δωρεάν διανομή ιματισμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 σε κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης οι οποίοι είναι δικαιούχοι των κοινωνικών δομών ή βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Περισσότεροι από 120 πολίτες του Δήμου επισκέφθηκαν την Ιματιοθήκη του Δήμου και προμηθεύτηκαν δωρεάν ποικίλο ρουχισμό σε άριστη κατάσταση, ο οποίος προέρχεται από προσφορά άλλων πολιτών του Δήμου που με τον τρόπο αυτό εκφράζουν την αλληλεγγύη και ανιδιοτέλειά τους.

Με την ευκαιρία της παραπάνω δράσης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ασπραδάκη-Καλοζούμη, σε ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά τους δεκάδες πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης που στηρίζουν συστηματικά τις κοινωνικές δομές του Δήμου προσφέροντας είδη ένδυσης, υπόδησης, λευκά είδη, βρεφικά, φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην ανακούφιση των λιγότερο ευνοημένων συνανθρώπων μας. Επίσης, ευχαριστούν τις εθελόντριες Σεσίλια Σπέη, Κατερίνα Κοροντζή, Σάρα Γκεμπιάου και Ρούλα Απόδιακου για την ουσιαστική συμμετοχή τους και την άρτια εξυπηρέτηση των δικαιούχων κατά τη διάρκεια του μπαζάρ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet