Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ συζητά με τους πολίτες
Κοινωνία

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ συζητά με τους πολίτες

Το πρωί του Σαββάτου, 3 Μαΐου,  η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρία Γώγου, επισκέφθηκε μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, μεταξύ άλλων και την περιοχή του ρέματος της Πύρνας.

Επίσκεψη της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στο ρέμα της ΠύρναςΠρόκειται, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για μία περιοχή απαράμιλλου κάλλους, που πρέπει το συντομότερο να αναδειχθεί και να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό ή εθνικό πρόγραμμα ανάπλασης και προστασίας, για να δοθεί ως χώρος αναψυχής και περιπάτου στους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το μεσημέρι, η κ. Μαρία Γώγου υποδέχτηκε στο εκλογικό της κέντρο στην Πεύκη, την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Γιώργο Καραμέρο και αντάλλαξαν απόψεις.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, χωρισμένοι σε ομάδες, βρέθηκαν στις γειτονιές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης μοιράζοντας υλικό του συνδυασμού και συνεχίζοντας τον καθημερινό διάλογο με τους πολίτες.

Όπως ανακοινώθηκε, πάρα πολλές από τις απόψεις και τις προτάσεις των πολιτών συμπεριλαμβάνονται ήδη στο πρόγραμμα του συνδυασμού, που στις αμέσως επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί στους πολίτες. Ένα πρόγραμμα που προήλθε από τους πολίτες και έγινε για τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet