Η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020… εντυπώνει τα προβλήματα του Ηλιακού Χωριού
Κοινωνία

Η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020… εντυπώνει τα προβλήματα του Ηλιακού Χωριού

Έντυπο αφιερωμένο στην όμορφη γειτονιά της πόλης της Πεύκης, το Ηλιακό Χωριό, διένειμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση-Πεύκη 2020.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ομάδα, από τις αρχές του καλοκαιριού, ζήτησε και συνάντησε τον νυν και τέως πρόεδρο του Συλλόγου των Κατοίκων του Ηλιακού Χωριού και ύστερα από μία γόνιμη και διαφωτιστική συζήτηση μαζί τους, κατέγραψε όλα τα μέχρι σήμερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γειτονιά αυτή, τα ανέδειξε και εκτύπωσε ένα πολύ εμπεριστατωμένο και καλαίσθητο έντυπο, με τις σχετικές φωτογραφίες, “με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους, ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε προς κάθε κατεύθυνση να πετύχουμε την επίλυσή  τους”, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου της Λυκόβρυσης-Πεύκης 2020, “η πρωτοβουλία αυτή κινήθηκε από τη βασική μας θέση ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Η συνέργεια στα τοπικά μας προβλήματα, όταν γίνεται πράξη, μακριά από σκοπιμότητες και μικροπαραταξιακούς υπολογισμούς, φέρνει οπωσδήποτε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα”.

Επίσης, σημειώνει ότι η απήχηση  του φυλλαδίου στους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού ήταν μεγάλη, “με ευνοϊκές και καλοπροαίρετες κριτικές”.

Το έντυπο για το Ηλιακό Χωριό

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet