Η Λυκόβρυση Πεύκη 2020 συγχαίρει την Ένωση Γονέων Σχολείων
Κοινωνία

Η Λυκόβρυση Πεύκη 2020 συγχαίρει την Ένωση Γονέων Σχολείων

Την Ένωση Γονέων Σχολείων Λυκόβρυσης – Πεύκης συγχαίρει η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 για τη βράβευση μαθητών δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης που διακρίθηκαν στα μαθήματα, σε πολιτιστικές, κοινωνικές και μουσικές δραστηριότητες κατά το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας:

Η δημοτική μας ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 επιθυμεί να συγχαρεί την Ένωση Γονέων των Σχολείων της πόλης μας για την πολύ όμορφη πρωτοβουλία της 30ης Ιανουαρίου 2014 ημέρα των γραμμάτων και της παιδείας, τιμώντας τους τρεις Ιεράρχες για της βράβευση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων, της Γ΄ Γυμνασίου των Γυμνασίων και της Γ΄ Λυκείου των Σχολείων της Λυκόβρυσης – Πεύκης που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2013-2014 στα μαθήματα, στις πολιτιστικές, κοινωνικές και μουσικές δραστηριότητες.

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πολύ αξιέπαινες γιατί αυξάνουν την ευγενική άμιλλα μεταξύ των μαθητών και τους προτρέπουν να ασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα καθώς επίσης και να συναγωνίζονται στη μάθηση και τη γνώση.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς της δράσης τους, ιδιαίτερα στους γονείς τους θερμά συγχαρητήρια και να τους καμαρώσουν αργότερα επιτυχημένους επιστήμονες και χρήσιμους πολίτες για το καλό της πατρίδας μας και της πόλης μας γενικότερα. Τέτοιες πρωτοβουλίες από τους φορείς της πόλης μας ευχόμαστε να βρουν μιμητές και συνεχιστές για το καλό όλων μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet