Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη στην παρουσίαση του Λευκώματος του ΙΣΑ
Αυτοδιοίκηση

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη στην παρουσίαση του Λευκώματος του ΙΣΑ

Στην επίσημη παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος «1924-2016» του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2017.

Όπως τόνισε σχετικά, «η ιστορική παρακαταθήκη της κοινωνικής διαδρομής των Ελλήνων ιατρών αποτελεί διαχρονικό φάρο αλληλεγγύης και προοπτικής κάθε νέου επιστήμονα που θέλει να προσφέρει, με ειλικρίνεια και αυταπάρνηση, στην κοινωνική συνοχή της πατρίδας μας».« Είναι σημαντικό στις μέρες μας η Επιστήμη και ο Ανθρωπισμός να γίνονται ένα, υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο με πράξεις ζωής», πρόσθεσε.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το Δ.Σ. του ΙΣΑ βράβευσε σημαντικές προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει για το έργο τους και την προσφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», βραβεύτηκε για το σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο και τις ειλικρινείς πράξεις «ΕΛΠΙΔΑΣ» και αλληλεγγύης που διακρίνουν την κοινωνική και ανθρωπιστική της διαδρομή. Η κα Πατούλη συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για την αφοσίωσή της στα παιδιά και τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει διαχρονικά στον χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνειδητής προσφοράς στον συνάνθρωπο, ενώ δεν παρέλειψε να συνομιλήσει μαζί της, αναπτύσσοντας έναν εποικοδομητικό και χρήσιμο διάλογο για δράσεις και πρωτοβουλίες που υπηρετούν τους υπέρτατους σκοπούς της UNESCO, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή της.

Στην εκδήλωση παρέστη από πλευράς του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων το επίτιμο μέλος, πρεσβευτής των ιδεών του Ομίλου και υπεύθυνος δημοσίων – διεθνών σχέσεων και επικοινωνίας Νίκος Παπαδάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet