Η Μ. Πατούλη μαζί με τους συμπολίτες της στον λαμπρό εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Η Μ. Πατούλη μαζί με τους συμπολίτες της στον λαμπρό εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση

Στην πρώτη μεγάλη εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση, παραβρέθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέσα στο Αναστάσιμο εορταστικό κλίμα, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, λαμπρότητα και τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη, τελέστηκε η θεία λειτουργία στη Δημοτική Κοινότητα Λυκόβρυσης, με αφορμή την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Πλήθος πιστών συμπολιτών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της εικόνας, παρακολουθώντας με ευλάβεια τις ιερές ακολουθίες, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου. Τη δοξολογία, καθώς και την περιφορά της εικόνας, συνόδευε η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Αμαρουσίου. Ο πατήρ Αναστάσιος, εκπροσωπώντας το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν., ευχαρίστησε την κ. Πατούλη για τη συμβολή της στην παραχώρηση της φιλαρμονικής, καθώς και τη θετική ανταπόκριση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στο κάλεσμα των πατέρων της ενορίας.

Η κ. Πατούλη είχε τη χαρά να ανταλλάξει θερμές ευχές με εκατοντάδες συμπολίτες της, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον μητροπολίτη και τους εκπροσώπους των ενοριών του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet