Η σχολική κοινότητα Λυκόβρυσης & Πεύκης συγκεντρώνει τρόφιμα
Κοινωνία

Η σχολική κοινότητα Λυκόβρυσης & Πεύκης συγκεντρώνει τρόφιμα

Δράση συγκέντρωσης τροφίμων πραγματοποιεί το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε όλα τα σχολεία του Δήμου την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – έκκληση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Εθελοντισµού Άννας Ασπραδάκη:

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του ∆ήµου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνέχεια της µέχρι σήµερα άριστης συνεργασίας µε την εκπαιδευτική κοινότητα και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, απευθύνει εκ νέου κάλεσµα αγάπης και αλληλεγγύης, σε εκπαιδευτικούς, µαθητές, γονείς και κηδεµόνες.

Ζητάµε την ενεργό συµµετοχή στην εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίµων µακράς διάρκειας και λοιπών ειδών ατοµικής υγιεινής (όσπρια, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, ντοµατοπελτές, γάλα, βρεφικές κρέµες, βρεφικές πάνες, µωροµάντηλα, αφρόλουτρα, σαµπουάν κ.τ.λ.) προκειµένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου µας ώστε να µπορούµε να ανταποκριθούµε αξιοπρεπώς στις ανάγκες του ολοένα αυξανόµενου αριθµού οικογενειών οι οποίες απευθύνονται στην υπηρεσία µας.

Η συγκέντρωση των τροφίµων θα πραγµατοποιηθεί Πέµπτη 10 & Παρασκευή 11 ∆εκεµβρίου 2015 σε όλα τα σχολεία του ∆ήµου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ευχόµαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές, Χαρούµενη & ∆ηµιουργική Χρονιά!

Με τιµή,

Η αντιδήµαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Εθελοντισµού

Άννα Ασπραδάκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet