Θαυμάσια έργα από το Εργαστήριο Ζωγραφικής Ενηλίκων του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Θαυμάσια έργα από το Εργαστήριο Ζωγραφικής Ενηλίκων του ΠΕΑΠ

Το εργαστήρι ζωγραφικής του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε και φέτος έκθεση ζωγραφικής για τους ενήλικες μαθητές του στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Η έκθεση άνοιξε την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδη, παρουσία πλήθους κόσμου και φυσικά των καλλιτεχνών.

Την έκθεση επιμελήθηκε η κ. Αργυρώ Παφίλη η οποία έκανε και την ξενάγηση στον πρόεδρο του ΠΕΑΠ.

Η έκθεση είχε ως βασικό της θέμα τις «Συγκρούσεις» και τις έντονες καταστάσεις αλλά και συναισθήματα που υπάρχουν τόσο στο περιβάλλον μας, την κοινωνία μας όσο και μέσα μας σαν άνθρωποι. Οι μαθητές καλλιτέχνες του εργαστηρίου ζωγραφικής με βασικό τους εργαλείο τα πινέλα τους και την τέχνη έδωσαν με πραγματικά θαυμάσιο τρόπο, τη δική τους καλλιτεχνική άποψη.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρ. Φωτίδης, δήλωσε: «Τα έργα είναι πολύ αξιόλογα και δείχνουν πραγματικά ότι γίνεται θαυμάσια δουλειά στο εργαστήρι ζωγραφικής και ότι υπάρχουν πολλά καλά ταλέντα μεταξύ των μαθητών. Εκ μέρους του δημάρχου μας κ. Τάσου Μαυρίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ και από εμένα προσωπικά, αξίζουν σε όλους σας πολλά συγχαρητήρια και ιδιαιτέρως στην καλλιτεχνική υπεύθυνη και εξαιρετική δασκάλα μας κ. Αργυρώ Παφίλη! Εύχομαι το ταλέντο της καλλιτεχνικής έκφρασης να παραμένει ανεξάντλητο και σταθερά ανοδικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet