Κάλεσμα Δ. Κωνστάντου για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία
Κοινωνία

Κάλεσμα Δ. Κωνστάντου για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Σε δυναμική συμμετοχή, τόσο στην υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης», όσο και στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, καλεί ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του:

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 «Η Φλόγα της Αγάπης» θα διασχίσει και πάλι τον Δήμο μας, Λυκόβρυση και Πεύκη, μετά από 3 χρόνια, μεταφέροντας το μήνυμα της αναντικατάστατης προσφοράς ζωής μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας (αφετηρία 6:00μ.μ., κεντρική πλατεία Λυκόβρυσης, τερματισμός 8:00μ.μ., πλατεία Σοφούλη, Πεύκη).

Ας γεμίσουμε τους δρόμους, τρέχοντας μικροί και μεγάλοι, ενωμένοι, κρατώντας τη δάδα, εορτάζοντας και αναδεικνύοντας τις ύψιστες αρετές ανθρωπισμού και αλληλεγγύης!

Δύο ημέρες μετά, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική φθινοπωρινή εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας (αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», ισόγειο Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, 12 το μεσημέρι μέχρι 6:30 το απόγευμα).

Ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος, πρωτίστως όμως ως ένας από τους παλαιότερους εθελοντές αιμοδότες στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, σας προσκαλώ όλες και όλους να χαρούμε αυτό το διήμερο, συμμετέχοντας ενεργά τόσο στη λαμπαδηδρομία όσο και στην εθελοντική προσφορά αίματος.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη συνάδελφο δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, για την υιοθέτηση της λαμπαδηδρομίας και τη συνεπή, συνεχή και επιμελή ενασχόλησή της για την επιτυχή πραγματοποίησή της.

Αυτονόητες, θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλες τις εθελόντριες και εθελοντές που εργάζονται για την υλοποίησή της, στα μέλη της «Γέφυρας Αγάπης» και στον εκλεκτό και αφοσιωμένο στην ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας συμπολίτη μας κ. Γιάννη Ματζαβίνο.

Εορτάζουμε και συμμετέχουμε κάνοντας και πάλι τοω Δήμο μας πρωταγωνιστή στην εθελοντική αιμοδοσία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet