Κάλεσμα Δ. Κωνστάντου στη διήμερη εορτή εθελοντικής προσφοράς αίματος στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Κάλεσμα Δ. Κωνστάντου στη διήμερη εορτή εθελοντικής προσφοράς αίματος στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στη λαμπαδηδρομία του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου και στην εθελοντική αιμοδοσία της Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης καλεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, τονίζοντας ότι «αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουμε, να αναδείξουμε και να κάνουμε πράξη τα ύψιστα ανθρωπιστικά ιδεώδη της εθελοντικής προσφοράς αίματος στον ανώνυμο πάσχοντα συνάνθρωπό μας».

Κάλεσμα στο διήμερο εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών θα διατρέξει Πεύκη και Λυκόβρυση. Η υποδοχή της φλόγας θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης και μέσω των οδών Λ. Καραγιάννης – Λ. Ειρήνης – Ελ. Βενιζέλου – Αθ. Διάκου – Χρ. Σμύρνης – Λ. Ειρήνης – Δημοκρατίας – Πίνδου – Ν. Πλαστήρα – Παύλου Μελά θα καταλήξει στις 20:30 στο Άλσος Βραβαρέσου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης. ενώ θα προβληθεί και μια παιδική ταινία στον υπαίθριο κινηματογράφο.

Δύο ημέρες μετά, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η τακτική φθινοπωρινή εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου, σε συνεργασία με το παιδιατρικό νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία», στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (ισόγειο δημαρχείου Πεύκης) από τις 10:00 το πρωΐ ως τις 8:00 το βράδυ.

«Να δώσουμε όλες και όλοι το “παρών” στη διήμερη εορτή της εθελοντικής προσφοράς αίματος στον Δήμο μας» καταλήγει ο κ. Κωνστάντος στη σχετική ανακοίνωσή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet