Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ανοιχτή πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς για τη «στελέχωση» του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης απευθύνει το ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου.

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες της κοινωνικής δομής εντοπίζονται σήμερα στα εξής μαθήματα: μαθηματικά, αρχαία ελληνικά, φυσική, χημεία, έκθεση, νέα ελληνική γλώσσα, βιολογία και λατινικά.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

«Η μακρά οικονομική δυσκολία στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας στην ανεργία και την ανέχεια. Η στήριξη όλων αυτών των συμπολιτών μας από το κεντρικό κράτος ειδικότερα στις μέρες μας είναι ανεπαρκής.

»Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το Νομικό του Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ λειτουργεί και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το οποίο έχει ως στόχο τη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα συγκεκριμένα έξοδα.

»Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

»Στο πλαίσιο αυτό το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς όπως προσφέρουν τη στήριξή τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet