Κέφι & ενθουσιασμός στο κρητικό γλέντι του Συλλόγου «Ο Τάλως»
Κοινωνία

Κέφι & ενθουσιασμός στο κρητικό γλέντι του Συλλόγου «Ο Τάλως»

Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης «Ο Τάλως» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γεώργιο Καρχιλάκη, που προσέφερε τα κομμάτια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους επισήμους που παρευρέθηκαν.

Ακολούθησαν χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρέα με τον Γιάννη και Χρήστο Μακρυδάκη, αλλά και τον Μανιώρο που διασκέδασαν τους παριστάμενους με τη μουσική τους.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο τέως δήμαρχος, Δημήτρης Φωκιανός, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Σκαμάκης, Μάνος Φραιδάκης, Ευάγγελος Παπανικολάου, Νίκος Γκαραβέλας, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας, ο πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και γραμματέας του Συλλόγου, Χρήστος Φωτίδης, η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Άννα Ασπραδάκη, ο πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιάννης Μαρμαγγιόλης, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, η πρώην πρόξενος της Βενεζουέλας, Τένια Κοντογιώργου, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου, Στέλιος Πετρουλάκης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Κανελλάκης, η τοπική σύμβουλος Κοινότητας Λυκόβρυσης, Φωτεινή Ρείση, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, Βίκυ Μάλαμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών, Γιώργος Γαζεπίδης, ο πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης, Χρήστος Παπαδιαμάντης, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση, ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου Αμαρουσίου, Κωστής Σηφάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Μεταμόρφωσης, Βασίλης Χατζηδάκης, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, κ. Χριστοδουλάκης, ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου Ηρακλείου, Παντελής Αγριμάκης, εκπρόσωποι από τους συλλόγους Κρητών Αλίμου, Πετρούπολης, Γαλατσίου, Ιλίου, Αγίου Δημητρίου, η συγγραφέας Σταυριανή Στεφάνου, καθώς και εκπρόσωπος του Ειδικού Σχολείου Κωφών.

Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις χορεύτριες – χορευτές του που την ομόρφυναν με τη λεβεντιά τους. Επίσης, ευχαριστεί τον χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου, Γιώργο Φραγκάκη, τη συνεργάτιδά του Εμμανουέλα Τσώρου, καθώς και τον δάσκαλο λύρας, Μάνο Πυροβολάκη.

Τέλος, ευχαριστεί τους επιχειρηματίες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στη συνέχεια υποστήριξε τη λαχειοφόρο αγορά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet