Η διάνοιξη της Λ. Κύμης και οι συνέπειές της για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκη
Κοινωνία

Η διάνοιξη της Λ. Κύμης και οι συνέπειές της για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκη

Στην κατάμεστη αίθουσα τού πνευματικού κέντρου Λυκόβρυσης «Γ. Διαμαντόπουλος» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – δημόσιος διάλογος για τη Λ. Κύμης, η οποία οργανώθηκε από την Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης, με σημαντική επιτυχία σύμφωνα με τον κοινωνικό και πολιτιστικό σύλλογο πολιτών.

Στην εκδήλωση ο πρώην δήμαρχος Δ. Φωκιανός αναφέρθηκε «στις προσπάθειες και τους αγώνες πού έγιναν με επιτυχία, για την υπογειοποίηση της λεωφόρου στην πόλη». Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Κίνησης Χ. Παπαδιαμάντης παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο ντοκουμέντο θέσεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση αρνητικών επιπτώσεων πού θα έχει το έργο στον οικιστικό ιστό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτών.

Τέλος, η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης αναφέρει ότι «ακολούθησε διάλογος με τούς πολίτες και αιρετούς του Δήμου (δυστυχώς λίγοι για το μέγεθος και τη σημασία του θέματος). Το ντοκουμέντο θέσεων και προτάσεων που διαμορφώθηκε από αυτόν τον δημόσιο διάλογο θα κατατεθεί στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για να βοηθήσει την προσπάθεια διαφύλαξης του ήπιου οικιστικού χαρακτήρα της περιοχής και την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του έργου. Το ντοκουμέντο θέσεων και προτάσεων θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε την παρέμβαση του επικεφαλής της παράταξης Δήμος Μπροστά+ Μάριου Ψυχάλη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet