Στις γειτονιές της Λυκόβρυσης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Στις γειτονιές της Λυκόβρυσης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Γειτονιές της Λυκόβρυσης επισκέφτηκε ο υποψήφιος, με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης. Στον διάλογο που είχε ο ίδιος και τα μέλη του συνδυασμού με τους πολίτες ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα, ενώ κατέθεσαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για την πόλη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πολύ ψηλά στην ατζέντα των θεμάτων που έβαλαν οι δημότες είναι το ειδικό τέλος (χαράτσι) που έχει επιβάλει ο Δήμος από το 2005, επί δημαρχίας Δ. Φωκιανού, για την αγορά και ανάπλαση του οικοπέδου στο Ο.Τ 9 (Οικοδομικό Τετράγωνο 9).

«Η θέση μας στο θέμα αυτό είναι ξεκάθαρη, δεν μπορεί την εποχή της κρίσης να πληρώνουν οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης “χαράτσι”, δηλαδή 65% αύξηση των δημοτικών τελών, την ώρα που θα μπορούσε η Περιφέρεια να καλύψει τη δαπάνη της ανάπλασης, όπως γίνεται με όλους τους δήμους» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Το κυκλοφοριακό της πόλης είναι επίσης ένα θέμα που απασχολεί τους δημότες, η καθαριότητα το ίδιο, όπως επίσης και ο φωτισμός στις γειτονιές ο οποίος πρέπει να αυξηθεί για την ασφάλεια των κατοίκων.

«Έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά στη Λυκόβρυση γιατί τα προβλήματα είναι πολλά. Συζητάμε μαζί σας, γι΄ αυτό επισκεπτόμαστε και τις γειτονιές και δεν μένουμε μόνο στους κεντρικούς δρόμους προκειμένου να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες γιατί ήδη ομάδα στελεχών μας έχει κάνει μια λεπτομερή καταγραφή όλων των θεμάτων» υπογράμμισε συνομιλώντας με κατοίκους της Λυκόβρυσης ο υποψήφιος δήμαρχος.

Και κατέληξε ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: «Μετά τις εκλογές του 2010 που οι πολίτες με την ψήφο τους μας έβαλαν στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήμασταν καθημερινά σχεδόν στις γειτονιές και της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, δεν ανακαλύψαμε τις γειτονιές τώρα προεκλογικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet