Καλή σχολική χρονιά από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Κοινωνία

Καλή σχολική χρονιά από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Στο μήνυμά της η παράταξη αναφέρει:

Η νέα σχολική χρονιά 2018-19 από σήμερα είναι μια καινούργια πραγματικότητα! Όλος ο μαθητικός πληθυσμός της πόλης μας βρίσκεται στην αφετηρία μιας καινούργιας μάχης, ενός νέου αγώνα για τη μόρφωση, τη πρόοδο και την αρετή. Όλοι οι μαθητές της πόλης μας, όλων των βαθμίδων, ξεκινούν ή πρέπει να ξεκινούν, με όνειρα , στόχους και ελπίδες ότι στο τέλος και αυτής της σχολικής χρονιάς όλα θα στεφθούν με επιτυχία, προ πάντων οι μαθητές της Γ΄Λυκείου που η αρένα των προσπαθειών τους για φέτος απαιτεί ασυνήθιστο διάβασμα.

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, πιστή πάντα στις γενικές της αρχές και στόχους τους οποίους επί τέσσερα χρόνια υπηρετεί με συνέπεια, είναι πολύ κοντά και έμπρακτα στη μαθητική κοινότητα της πόλης μας και τα προβλήματά της. Εύχεται ειλικρινά καλή και ευλογημένη από τον Θεό σχολική χρονιά, όχι μόνο για τους μαθητές μας, αλλά και για όλους τους εκπαιδευτικούς της πόλης, οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη της μετάδοσης γνώσεων και καλλιέργειας χαρακτήρων, για ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, με δημοκρατικές διαδικασίες και το οποίο θα καλλιεργεί τους αυριανούς πολίτες της πόλης μας, έτοιμους να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους που πραγματικά η πόλη μας το έχει πολύ ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet