Καλή σχολική χρονιά από τη “Λυκόβρυση Πεύκη 2020»
Κοινωνία

Καλή σχολική χρονιά από τη “Λυκόβρυση Πεύκη 2020»

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τόσο προς τους μαθητές όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό, εκφράζει η δημοτική ομάδα προβληματισμού “Λυκόβρυση Πεύκη 2020»

, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Η νέα σχολική χρονιά ανέτειλε! Εκατοντάδες μαθητές της Πόλης μας θα βρεθούν στην αφετηρία της γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για την καινούργια χρονιά, η οποία θα τους οδηγήσει στο κόσμο της μάθησης και της γνώσης.

Τα σχολεία της Πόλης μας άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχθηκαν σήμερα τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν γνώσεις, αξίες και πρότυπα ζωής που τόσο η νέα γενιά τα έχει ανάγκη.

Το Σχολείο σήμερα, παρ΄ όλες τις δυσκολίες του και τις μικρές ή μεγάλες ανεπάρκειές του, είναι κύτταρο μόρφωσης και σημαντικός παράγοντας κοινωνικοποίησης για όλους τους μαθητές κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης, όταν αυτοί καλοπροαίρετα το πλησιάζουν και το αποδέχονται ως τέτοιο.

Οι εκπαιδευτικοί, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που τους παρουσιάζονται, θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους και θα αφοσιωθούν στο καθήκον τους κάτω από το οποιοδήποτε τίμημα, τιμώντας, όπως αυτοί πολύ καλά γνωρίζουν, το λειτούργημα που επιτελούν.

Οι μαθητές οφείλουν από σήμερα, ξεπερνώντας όσο πιο γρήγορα μπορούν τη ραστώνη των καλοκαιρινών τους διακοπών, να αφοσιωθούν στα μαθήματά τους, με στόχους και προοπτικές αδιαμφισβήτητης επιτυχίας, καταβάλλοντας προσπάθειες, κατακτώντας με σταθερότητα και προοπτική το αγαθό της μάθησης. Πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι και παλαιοί μαθητές ότι χωρίς θυσίες και μόχθο πολύ δεν θα φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η επιστημονική τους κατάρτιση και γνώση αλλά και η κοινωνική τους καταξίωση, αγαθά πολύτιμα για τη μελλοντική τους επιβίωση και επαγγελματική αποκατάσταση.

Με αυτές τις σκέψεις, η ομάδα μας “Λυκόβρυση Πεύκη 2020” εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της Πόλης μας ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! Να σας χαρίζει ο Θεός υγεία και δύναμη δημιουργίας σε σας προσωπικά, αλλά και στις οικογένειές σας, έτσι ώστε όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι να σας καμαρώνουμε για τη πρόοδο και τις επιτυχίες σας.

Εμείς, ως δημοτική ομάδα, σας θεωρούμε το ομορφότερο και πλέον ελπιδοφόρο κομμάτι των συμπολιτών μας και σας υποσχόμεθα ότι θα είμαστε δίπλα σας, στο μέτρο των δυνάμεών μας, να προσφέρουμε από το περίσσευμα της καρδιάς μας ό,τι μας ζητηθεί, με θυσιαστική διάθεση στην εκπλήρωση των στόχων σας.

Καλή επιτυχία στον νέο δρόμο της γνώσης και της αρετής. Ο Θεός μαζί σας!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet