Κατάργηση ειδικού τέλους για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Κατάργηση ειδικού τέλους για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύ» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2018, με εισήγηση της προέδρου, Άννας Ασπραδάκη και της αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου, Μαριάννας Μαμαλάκη, πάρθηκε απόφαση (υπ΄ αριθμ. 8/2018) για κατάργηση του ειδικού τέλους των 5 ευρώ για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ. Μια απόφαση που, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της προέδρου, ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες.

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, τόνισε σχετικά: «Προτεραιότητά μας είναι η ανακούφιση των εφήβων της τρίτης ηλικίας. Ως διοίκηση κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να το πράξουμε ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Παρά τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν στην χώρα μας, οφείλουμε να μην ξεχνάμε την ανθρωπιά μας ειδικά στους ανθρώπους που υπήρξαν πάντα δίπλα μας στηρίζοντας μας και αγαπώντας μας.

»Συγχαίρουμε τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για την απόφαση της αύξησης της οικονομικής επιχορήγησης στο Νομικό μας Πρόσωπο.

»Μεγάλος στόχος ήταν και είναι τα ΚΑΠΗ, οι παιδικοί σταθμοί, τα πολυϊατρεία, η δημοτική βιβλιοθήκη, το κοινωνικό φροντιστήριο, το κοινωνικό φαρμακείο να γίνουν πρότυπα οργάνωσης, δημιουργικότητας, αποτελεσματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Και με χαρά μας βλέπουμε ότι βρισκόμαστε συντεταγμένα προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet