Κλειστό Λυκόβρυσης: “Η… χωματερή του Δήμου”
Κοινωνία

Κλειστό Λυκόβρυσης: “Η… χωματερή του Δήμου”

Για μετατροπή του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης “σε χωματερή του Δήμου” κάνει λόγο η δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η κατάσταση με το μισοτελειωμένο κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης, στο οποίο για 12 χρόνια δεν έχει μπει ούτε καρφάκι από τον απερχόμενο δήμαρχο, είναι τραγική. Γιατί δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει εγκαταλειφθεί από τη σημερινή δημοτική αρχή ένα έργο που λείπει τόσο πολύ από τη νεολαία του Δήμου μας, αλλά υπάρχει και μια συστηματική υποβάθμιση του εξωτερικού χώρου, τον οποίο ο… Δήμος μας έχει μετατρέψει σε «χωματερή». Τα σκουπίδια, τα κλαδιά, τα έπιπλα και τα πάσης φύσεως απορρίμματα κυριαρχούν. Και ο όγκος τους όλο και μεγαλώνει. Ο Δήμος πρέπει να έχει αποθέσει στον χώρο επάνω από 100 φορτηγά απορρίμματα αυτή την εποχή. Και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να βάλει και… φωτιά για να τα κάψει, όπως έκανε πριν από λίγο καιρό και δημιούργησε μεγάλο αναπνευστικό πρόβλημα στους κατοίκους της Λυκόβρυσης.

Υ.Γ. Μας προκαλεί εντύπωση που δεν… βλέπουν αυτές τις εικόνες κάποιες άλλες παρατάξεις, ενώ περνάνε από δίπλα. Έχουν άραγε τίποτα δεσμεύσεις από τον απερχόμενο δήμαρχο;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet