Κοινωνικές δράσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Κοινωνικές δράσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το φθινόπωρο ξεκίνησε με δράσεις προσφοράς σχετικές με τα παιδιά και την υγεία από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Έτσι εντός του Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος προχώρησε σε προσφορά συνολικού ποσού 400 ευρώ σε μορφή δωροεπιταγών, οι οποίες διανεμήθηκαν σε συνεργασία με τους διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Λυκόβρυσης και Πεύκης σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα για την αγορά σχολικών ειδών.

Επίσης, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 τα μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στη 12η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργάνωσε η «Γέφυρα Αγάπης» σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης καθώς και στην Εθελοντική Αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκη».

Στις 28 Σεπτεμβρίου τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης στήριξαν με την παρουσία τους τη μάχη που δίνεται καθημερινά ενάντια στον καρκίνο του μαστού συμμετέχοντας στον Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου, Greece Race for the Cure που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet