Κοντά στους συλλόγους και τους δημότες ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Κοντά στους συλλόγους και τους δημότες ο Τ. Μαυρίδης

Σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 2 και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.

O δήμαρχος ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί με την κοπή πίτας του γειτονικού Δήμου Ηράκλειου Αττικής και συνέχισε με την αντίστοιχη εκδήλωση του Α.Ο. Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Στη συνέχεια μετέβη στη Λυκόβρυση, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής πίτας του «Ιδρύματος Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα», μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ιδρύματος, Τάσου Αβέρωφ. Ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η κ. Χριστίνα Φλαμπούρη, η πρώτη Ελληνίδα ορειβάτης που κατέκτησε τις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε στην κοπή πίτας των Φίλων της Ιεράς Μόνης Εσφιγμένου Αγίου Όρους, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», ενώ το απόγευμα της Δευτέρας ήταν στην ίδια αίθουσα για την αντίστοιχη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης – Πεύκης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τις παραπάνω εκδηλώσει:

«Είχα τη χαρά, αυτές τις ημέρες να συναντήσω πολλούς φίλους από τον Δήμο μας και από όμορους Δήμους. Πέραν από την ανταλλαγή ευχών για τη χρονιά που ξεκίνησε, ενισχύουμε τους δεσμούς μας με τους γειτονικούς Δήμους, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Κοινοβουλίου, της Κυβέρνησης, τους συλλόγους, τα ιδρύματα, τα πολιτικά κόμματα και εν γένει τους ενεργούς πολίτες που δραστηριοποιούνται στα τοπικά δρώμενα.

»Μέσα από τις συνεργασίες γινόμαστε ισχυρότεροι και βελτιώνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να έχουμε υγεία και διάθεση και να κάνουμε στην πόλη μας, αυτά που αγαπάμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet