Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου «Η Πεύκη» με αιχμές κατά της δημοτικής Αρχής
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου «Η Πεύκη» με αιχμές κατά της δημοτικής Αρχής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Πεύκη» ανήμερα τα Θεοφάνια, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων στο αναψυκτήριο του κολυμβητηρίου της Πεύκης.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα ευχαριστεί, για την ευλογία της εκδήλωσης, τον αιδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Σταθόπουλο, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης.

Για την παρουσία τους ευχαριστεί, τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας και υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κωνστάντο, τους υποψηφίους δημάρχους Παναγιώτη Ιωάννου και Μάριο Ψιχάλη, τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Τάσο Μαυρίδη και Γιάννη Ιωαννίδη, τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Κωνσταντόπουλο, Προκόπη Μπελεχρή, Δημήτρη Κατραμάδο και Έφη Τσεκούρα, τον τοπικό σύμβουλο Πεύκης της πλειοψηφίας Κώστα Αναγνώστου, τους Πευκιώτες, πρόεδρο της ΟΛΜΕ Νικηφόρο Κωνσταντίνου και καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά Γιάννη Σίσκο, τους προέδρους τοπικών συλλόγων Λευτέρη Γιαννουλόπουλο («Αριστοτέλης»), Γιώργο Γαζεπίδη (Μικρασιατών), Γιώργο Χαραλάμπου (Ναυταθλητικός), τον πρόεδρο και τους εφόρους του Α.Ο. Πεύκη, Σταύρο Μονεμβασιώτη, Θόδωρο Μακρυνιώτη και Αλέξανδρο Κωνσταντινόπουλο, τον πρώην αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης Γεώργιο Κοσμά, τον Νίκο Αδαμόπουλο, δ/ντή γραφείου της πρώην αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ιωάννας Καλαντζάκου.

Για την απουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, από την εκδήλωση, αλλά και την αλλαγή στην τοποθεσία όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο πρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλης Μήκας,  σημειώνει τα εξής:

Τέλος αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας, τον για δεύτερη χρονιά απόντα δήμαρχο, που με μεθοδεύσεις μελών της παράταξης του, αυτήν τη χρονιά δεν μας παραχωρήθηκε ο δημοτικός χώρος τη μέρα και ώρα που χρησιμοποιούμε επί 10 έτη. Όμως αντί ν΄ ακυρωθεί η εθιμοτυπική μας δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε μ΄ επιτυχία, την καθιερωμένη μέρα και ώρα στον παρακείμενο φιλόξενο χώρο της ιδιωτικής επιχείρησης που λειτουργεί στο αναψυκτήριο του κολυμβητηρίου, ενώ εκτέθηκαν οι συνεργάτες του, που με ηθικά απαράδεκτο τρόπο χρησιμοποίησαν ως προκάλυψη ευαίσθητο κοινωνικό θέμα για μικροπολιτικούς προφανώς προεκλογικούς στόχους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet