Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Λυκόβρυσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας (Λυκόβρυσης) του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Τρίτη 4 Αυγούστου (με εξαίρεση την Κυριακή 2 Αυγούστου όπου δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου εργασίες) και από τις 19:00 έως τις 6:30 κάθε ημέρας, το διαθέσιμο προς χρήση οδόστρωμα επί του κόμβου θα μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες των εκάστοτε εργασιών.

Συμπληρωματικά των ανωτέρω, και πάντα με βάση τις ανάγκες εκτέλεσης των εργασιών, κάποιες εκ των ημερών θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του κόμβου από και προς τις δύο κατευθύνσεις καθώς και τμήματος της γέφυρας επί του κόμβου.

Τις ημέρες αποκλεισμού της ράμπας εισόδου και εξόδου του κόμβου προς Λαμία, η κίνηση των οχημάτων από και προς τον Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης) θα διεξάγεται με τη βοήθεια των κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και του Α/Κ Καλυφτάκη, ενώ τις ημέρες αποκλεισμού της ράμπας εισόδου και εξόδου προς Αθήνα, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια των κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων, μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και του Α/Κ Μεταμόρφωσης.

Η εταιρεία «Νέα Οδός» έχει λάβει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet