Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών στις 20/9
Κοινωνία

Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών στις 20/9

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με αφετηρία την κεντρική πλατεία Λυκόβρυσης, όπου θα γίνει υποδοχή της φλόγας, στις 17:30 και τερματισμό στην πλατεία Σοφούλη, στην Πεύκη, στις 19:00, όπου και θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας «Γέφυρα Αγάπης» συμμετέχει και φέτος στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Η Λαμπαδηδρομία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και να τονίσει τη σημασία της προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών ως κοινωνική ομάδα, στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.  

Επίσης, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», (Χρ. Σμύρνης και Ρ. Φεραίου), από τις 10:00 έως τις 20:00, σε διοργάνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η «Γέφυρα Αγάπης» αποτελεί πρωτοβουλία πολιτών για τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου και ειδικά των νέων στο θέμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με απώτερο σκοπό την αύξηση του αριθμού των τακτικών Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet