«Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης – Πεύκης»: Για πόσο θα μένουν άλυτα τα προβλήματα στο Ηλιακό Χωριό;
Κοινωνία

«Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης – Πεύκης»: Για πόσο θα μένουν άλυτα τα προβλήματα στο Ηλιακό Χωριό;

Στα χρονίζοντα προβλήματα στον οικισμό του Ηλιακού Χωριού στην Πεύκη, κάποια εκ των οποίων εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για τη δημόσια υγεία, αναφέρεται εκ νέου η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσής της, ζητεί τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης όπου θα εξετασθούν όλα τα προβλήματα που έχουν επισημάνει οι κάτοικοι της περιοχής.

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει για το θέμα:

Είναι πολλές οι φορές που -και εμείς ως παράταξη αλλά και στηρίζοντας αιτήματα που θέτει ο Σύλλογος Κατοίκων του Ηλιακού Χωριού- έχουμε τοποθετηθεί και έχουμε ζητήσει να δοθούν λύσεις στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα του οικισμού.

Οι κατ’ επανάληψη οχλήσεις του Συλλόγου Κατοίκων, όπως και οι δικές μας αναφορές και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το πρόβλημα με τη ράμπα του Ηλιακού Χωριού, που έφτασε ακόμα και η Υγειονομική Υπηρεσία να κάνει συστάσεις για τον άμεσο καθαρισμό της και απολύμανση, γιατί αποτελεί εστία μόλυνσης, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες, δεν πρέπει περνάει στα… ψιλά, και να αδιαφορεί η δημοτική αρχή εδώ και πολλούς μήνες.

Θεωρούμε ότι απαιτείται ειδική συνεδρίαση που θα αφορά όλα τα προβλήματα του οικισμού του Ηλιακού Χωριού (ελλιπές δίκτυο αποχέτευσης, καθαριότητα κ.ά.), ζητήματα που μπορούν και πρέπει να λυθούν άμεσα από τη δημοτική αρχή πρέπει να προχωρήσουν ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες.

Δεν πρέπει πίσω από τον μανδύα την πανδημίας, να αφήνουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής να χρονίζουν και η δημοτική να μην δίνει λύσεις σε ζητήματα που άπτονται της Δημόσιας Υγιεινής και Ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet