Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές
Κοινωνία

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές

«Καλή επιτυχία» εύχεται στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020.

Ακολουθεί το μήνυμα της ομάδας:

Κάθε χρόνο  τέτοιες μέρες  η μαθητική λυκειακή κοινότητα περνά μια δοκιμασία που σφραγίζει τηn πορεία της προς την επαγγελματική της ανέλιξη και προοπτική. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄Λυκείου για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση! Ένα όνειρο ζωής που η διαδρομή του, γι΄ αυτούς που το πίστεψαν, έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Κόποι, θυσίες, ώρες ατέλειωτες μελέτης, κόστος στους γονείς των μαθητών, συνοδεύουν αυτή την προετοιμασία για όσους είχαν και έχουν στόχο και όραμα. 

Έτσι φτάσαμε και φέτος στην αφετηρία αυτής της προσπάθειας, η οποία βρίσκει τους μαθητές υποψήφιους να αγωνίζονται μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας, αμφιβολίας και ρήξης με όσα καθημερινά τους ματώνουν και τους συνθλίβουν και αφορούν την εθνική μας πορεία. Πόσοι και πόσοι μαθητές δεν βλέπουν τον αγώνα τους μάταιο και υπερβολικά ανηφορικό, ίσως και χωρίς προοπτική! Όμως εδώ ακριβώς βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας! Οι υποψήφιοι πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στα εθνικά τεκταινόμενα και να αγωνιστούν πιστεύοντας στον στόχο τους που αναμφισβήτητα, εάν θα είναι επιτυχής, θα τους δώσει τη δυνατότητα της ελπίδας για κάτι καλύτερο που, εξ ορισμού οι πανεπιστημιακές τους σπουδές, οι γνώσεις τους και η γενικότερη μόρφωσή τους, θα τους επιφυλάσσει, όσο και αν ζουν σε δίσεκτους καιρούς με τις πάσης φύσεως ανασφάλειες που τους περισφίγγουν. 

Ο δρόμος της μόρφωσης έχει ομορφιά και αισιοδοξία! Έχει διαρκώς ανοικτούς ορίζοντες που εμπνέουν και παροτρύνουν για ασυνήθιστες προσπάθειες, πείσμα και πίστη στον στόχο. Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις ας ξεκινήσουν οι υποψήφιοι της φετινής σχολικής χρονιάς τον αγώνα τους, πιστεύοντας απόλυτα πως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, ανεξάρτητα από την καλή ή όχι έκβασή του!!! Όλοι έχουν δικαίωμα σ΄ αυτή την προσπάθεια γιατί μόνο τότε θα δικαιώσουν πρώτα τον εαυτό τους και ύστερα τους γονείς τους, τους δασκάλους τους και όλους όσους τους αγαπούν.

Η δημοτική μας  ομάδα  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ  2020 είναι στο πλευρό των μαθητών της Γ΄ Λυκείου των Σχολείων της πόλης μας, ευχόμενη και προσευχόμενη ο Θεός να τους δίνει φώτιση και δύναμη στον καλό αυτό αγώνα που ξεκινούν. Να πλημμυρίσει τις καρδιές τους με αισιοδοξία και πίστη στον στόχο τους!!! Και να ξέρουν πως, όπως και με άλλη ευκαιρία έχουμε γράψει, χαμένος αγώνας είναι εκείνος που δεν έγινε ΠΟΤΕ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet