Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Κοινωνία

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 εύχεται «καλή σταδιοδρομία» στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 εύχεται σε όλους τους μαθητές της πόλης μας που κέρδισαν τη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων και εισήχθηκαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της πατρίδας μας ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!!! με υγεία και  πολύ δύναμη.

Ας γνωρίζουν οι νέοι φοιτητές μας πως αυτή είναι η αρχή ενός καινούργιου μεγάλου αγώνα στον χώρο της μάθησης ο οποίος δεν τελειώνει ποτέ!!!

Ως νέοι εκκολαπτόμενοι επιστήμονες να προσπαθήσουν να καταρτιστούν όσο πιο άρτια μπορούν ώστε σε λίγα χρόνια να ενταχθούν στο επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας και να προσφέρουν με αξιώσεις τις υπηρεσίες τους στη χώρα που τους κατάρτισε!!!

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους γονείς των νέων φοιτητών που μόχθησαν και στάθηκαν στο πλευρό τους με διάθεση άδολης προσφοράς και άπειρης αγάπης.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε και σε όλα εκείνα τα παιδιά της πόλης μας που δεν τα κατάφεραν. Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Ας εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες και ας προσπαθήσουν εκ νέου!!! Ας γνωρίζουν καλά πως η ζωή δεν τελειώνει στις φετινές Πανελλήνιες!!! Συνεχίζεται με αγώνα και νέες προοπτικές!

Αγώνας  χαμένος  είναι αυτός που δεν έγινε ποτέ!!!

Καλή δουλειά λοιπόν, με όρεξη και ασυμβίβαστους αγώνες μάθησης στους νέους δρόμους που ανοίγονται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet