Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Καλό Δεκαπενταύγουστο!
Κοινωνία

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Καλό Δεκαπενταύγουστο!

Ευχές για τον φετινό Δεκαπενταύγουστο εκφράζει η ο ομάδα προβληματισμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020 στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως ο λαός μας, θρησκευόμενος και μη, τιμά με ιδιαίτερη ευλάβεια τη Κοίμηση της Παναγίας μας στις 15 Αυγούστου κάθε χρόνο. Είναι για όλους μας ορόσημο αυτή η ημέρα γιατί όλοι μας νοιώθουμε την ανάγκη να αναπέμψουμε δυο λόγια ευχαριστίας και ικεσίας στη Μητέρα του Θεού μας, η οποία μεταφέρει τις δεήσεις μας στον Κύριο και Θεό μας.

Αν ανατρέξουμε στα βάθη των χρόνων της ιστορίας της πατρίδας μας, χωρίς αμφιβολία, η Παναγία μας ήταν το αποκούμπι και η καταφυγή μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές μας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις εθνικές. Η παράδοση του λαού μας θέλει την Παναγία δίπλα του αρωγό σε όλες του τις δυσκολίες.

Έτσι και φέτος ας αναπέμψουμε με πίστη και σεβασμό τις παρακλήσεις μας κι Αυτή θα τις ακούσει με στοργή και αγάπη ανυπόκριτη ανήμερα στη Κοίμησή της! Το έχουμε όλοι εσωτερική ανάγκη για να μπορέσουμε να πάρουμε δύναμη σαν άτομα και σαν λαός να τα βγάλουμε πέρα στο δύσκολο και ανηφορικό δρόμο μας σαν πολίτες και σαν Έθνος.

Με αυτές τις επίκαιρες, αλλά αυθόρμητες σκέψεις μας, η ομάδα μας εύχεται σε όλες και όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και δύναμη! Ας είναι ο φετινός Δεκαπενταύγουστος ευκαιρία ψυχικής ανάτασης, αλλά και έντονης ενδοσκόπησης της προσωπικής και εθνικής μας πορείας. Το έχουμε όλοι, μα όλοι ανάγκη!

Καλό υπόλοιπο των διακοπών σας. Να περνάτε όλοι καλά!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λυκόβρυση Πεύκη 2020 (https://www.facebook.com/likopefki2020 )

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet