«Λυκόβρυση Πεύκη 2020»: Ομάδα προβληματισμού για την πόλη
Κοινωνία

«Λυκόβρυση Πεύκη 2020»: Ομάδα προβληματισμού για την πόλη

Μία ομάδα προβληματισμού για τα κοινά κάνει την εμφάνισή της στον Δήμο της Λυκόβρυσης-Πεύκης. Δηλώνοντας “παρούσα” στα δημοτικά δρώμενα και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποτελεί άλλη μία δημοτική παράταξη, η συγκεκριμένη ομάδα θα προβληματίζεται και θα προτείνει λύσεις -όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της- για τα κοινά προβλήματα της πόλης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αυτή η ομάδα προβληματισμού για τα πολιτικά δημοτικά δρώμενα δημιουργήθηκε από κάποιους πολίτες οι οποίοι παρατηρούν, έχουν γνώση και διάθεση άδολης προσφοράς. Η αφετηρία των σκέψεών τους ξεκινά με ευκαιρία τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και το τι πραγματικά επιθυμούν οι συμπολίτες μας από τη νέα δημοτική ηγεσία που σε λιγότερο από δύο μήνες θα πάρει τα ηνία της εξουσίας στα χέρια της.

Δεν είμαστε μια νέα δημοτική παράταξη ακόμη. Δεν επιθυμούμε να προστεθούμε στο κατάλογο των διεκδικητών της δημοτικής εξουσίας μόνοι μας. Άλλωστε η νέα δημοτική αρχή έχει πεδίον λαμπρό μπροστά της για να αποδείξει ότι μεταφέρει φρέσκιες ιδέες και στόχους για τους οποίους άλλωστε ψηφίστηκε.

Η ομάδα μας έχει βάλει σαν στόχο της να σκέπτεται και να προβληματίζεται. Θα υποδεικνύει, όχι με αντιπολιτευτική διάθεση, αλλά με γνώμονα το κοινό καλό της πόλης μας λύσεις και ρεαλιστικές επιλογές, καλώντας όλους όσους συνεχίζουν να σκέπτονται με αυτές τις προοπτικές και επιδιώξεις, να ενώσουν τις προσπάθειές τους μαζί μας και όλοι μαζί να αποτελέσουμε τη νοητή “εκκλησία του Δήμου” παραγωγής γόνιμου πολιτικού δημοτικού λόγου, συμβάλλοντας έτσι στη προαγωγή της δημοκρατικής σκέψης και πράξης των συμπολιτών μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet