Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Κοινωνία

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Τα θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις δίνει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Η παράταξη εύχεται «καλή σταδιοδρομία» στους νέους φοιτητές, επισημαίνοντας τα εξής:

Για άλλη μια χρονιά σήμερα οι κόποι και οι θυσίες όλων των μαθητών της Γ΄ Λυκείου έφθασαν στο τέλος τους! Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων 2018, που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, ανέδειξαν τους νέους φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2018, οι οποίοι δίκαια σήμερα πανηγυρίζουν και χαίρονται, γιατί δικαιώθηκαν οι θυσίες τους και οι ώρες μελέτης που δαπάνησαν για τον τελικό τους αυτό στόχο που είναι συγχρόνως και η  αφετηρία νέων αγώνων και προσπαθειών στον χώρο της μάθησης και της επιστημονικής τους κατάρτισης.

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, έχοντας επιδείξει το έμπρακτο και αμέριστο ενδιαφέρον για όλη τη μαθητική κοινότητα της πόλης μας, αλλά ειδικότερα για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των Λυκείων μας, συγχαίρει τους νέους εκκολαπτόμενους επιστήμονες της πόλης μας, ευχόμενη ο Θεός να καθοδηγεί τα βήματά τους στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο της μάθησης και της αρετής, ώστε σύντομα να προσφέρουν κι αυτοί ως επιστήμονες, αλλά και ως άνθρωποι ό,τι καλύτερο μπορούν στην πατρίδα μας, αλλά και στην πόλη μας ειδικότερα.

Συγχαίρουμε, επίσης, και τους γονείς των επιτυχόντων μαθητών μας οι οποίοι ήσαν λαμπάδες καιόμενες σε όλες τις προσπάθειες των παιδιών τους και που σήμερα απολαμβάνουν την επιτυχία τους. Ειδικότερα, τέλος, ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν στους εκπαιδευτικούς των μαθητών μας που, όχι μόνο φέτος, αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια των λυκειακών τους σπουδών, μόχθησαν μαζί με τους μαθητές τους για τη σημερινή τους επιτυχία!!!

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν και καλή σταδιοδρομία!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet