Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Υπάρχει ανάγκη δημιουργίας βρεφονηπιακού σταθμού
Κοινωνία

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Υπάρχει ανάγκη δημιουργίας βρεφονηπιακού σταθμού

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ής Αυγούστου 2018, διά της εκπροσώπου της Έφης Τσεκούρα, εισηγήθηκε ένα θέμα  το οποίο, κατά την άποψή της, απασχολεί τους δημότες.

Ειδικότερα, η κ. Τσεκούρα τόνισε: «Στην πόλη μας δεν λειτουργεί Βρεφονηπιακός Σταθμός, ενώ λειτουργούν σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο τρεις Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, οι οποίοι εξυπηρετούν πολύ ουσιαστικές ανάγκες των συμπολιτών μας. Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για την ανυπαρξία Βρεφονηπιακού Σταθμού στην πόλη μας. Κατανοούμε απόλυτα τις ενδεχόμενες δυσκολίες, αλλά θεωρούμε πως είναι άμεση ανάγκη η λειτουργία του κι αυτό γιατί η πόλη μας τα τελευταία χρόνια κατοικείται από νέα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει πρόσφατα οικογένεια και είναι φυσικό επακόλουθο η ύπαρξη βρεφών, που η φύλαξή τους στις ώρες εργασίας των γονέων τους είναι αδήριτη ανάγκη.

»Για τον λόγο αυτό και επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, παρακαλέσαμε με την παρέμβασή μας τη δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά την έλλειψη έστω και ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού και να κάνει τις απαραίτητες και στοιχειώδεις ενέργειες για την ίδρυσή του.

»Θεωρούμε ότι αυτό τo θέμα, που η δημοτική μας παράταξη ανέδειξε με τις παρεμβάσεις της, είναι επίκαιρο και καθοριστικό για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet