Λυκόβρυση: 2 θετικά δείγματα σε 33 πολίτες που υποβλήθηκαν σε rapid tests
Κοινωνία

Λυκόβρυση: 2 θετικά δείγματα σε 33 πολίτες που υποβλήθηκαν σε rapid tests

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια των διαγνωστικών τεστ για την Covid-19 για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την  Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης. Στα διαγνωστικά tests συμμετείχαν 33 πολίτες, και βρέθηκαν 2 θετικά δείγματα.

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, για άλλη μια φορά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθούν διαγνωσρικά tests στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου), από τις 9:30 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Για άλλη μια φορά συνδιοργανώσαμε και φιλοξενήσαμε τη διενέργεια δωρεάν rapid tests στον Δήμο μας, και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΕΟΔΥ, το υπουργείο Υγείας και φυσικά τους συμπολίτες που συμμετείχαν στα tests. Θα ήθελα επίσης να καλέσω και πάλι τους συμπολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί για να μπορέσουμε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την πανδημία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet