Λύση στο θέμα του σχολικού – μείωση τροφείων των παιδικών σταθμών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Λύση στο θέμα του σχολικού – μείωση τροφείων των παιδικών σταθμών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με τη διεύθυνση και το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου συναντήθηκαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτης Μπόλλας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία με το προσωπικό και η συζήτηση περί των θεμάτων που απασχολούν την υπηρεσία.

Η διευθύντρια των παιδικών σταθμών Σταυρούλα Βαρδάκου ευχήθηκε στον δήμαρχο εκ μέρους όλου του προσωπικού καλή δύναμη και μια δημιουργική θητεία και ζήτησε να δείξει εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τη θέρμη, με την οποία εργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, τον κάλεσε να επισκεφθεί τις δομές και να δει από κοντά την καθημερινότητα, αλλά και να διαπιστώσει το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται.

Από την πλευρά τους, ο Μάριος Ψυχάλης και ο Παναγιώτης Μπόλλας ενημέρωσαν σχετικά με τις άμεσες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν, ώστε να δοθεί λύση στο θέμα του μικρού σχολικού λεωφορείου. Συγκεκριμένα, το όχημα βρίσκεται ήδη στην εταιρεία, με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος για τις επισκευές των οχημάτων του, έχει περάσει από όλους τους ελέγχους για την πιστοποίηση και εξασφάλιση όλων των απαιτούμενων αδειών και εντός των ημερών θα ξεκινήσει να επισκευάζεται, ώστε να μετατραπεί σε λεωφορείο μεταφοράς βρεφών, κάτι που θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα. Επιπλέον, ενημέρωσαν το προσωπικό για την απόφαση που ελήφθη για τη μείωση των τροφείων στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα κατά 10% από την ερχόμενη εκπαιδευτική περίοδο.

Ο Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά να συναντώ το προσωπικό των παιδικών σταθμών μας, που αποτελεί βασικό πυλώνα της κοινωνικής μας πολιτικής. Ως ένα πρώτο βήμα, δώσαμε άμεση λύση στο θέμα της επισκευής του σχολικού λεωφορείου, αλλά και για τη μείωση των τροφείων για την ανακούφιση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων του Δήμου μας. Συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη και διάθεση για προσφορά. Θέλω να είστε βέβαιοι πως στο πρόσωπό μου δεν θα δείτε μόνο τον θεσμό του δημάρχου, αλλά έναν σύμμαχο, έναν συνάδελφο με κοινούς στόχους, που δεν είναι άλλοι από το να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσφορά σας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα, συνεργαζόμαστε και συλλειτουργούμε, ανταμείβουμε το προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά του και συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες στους μαθητές και τους γονείς τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet