Μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+ σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Κοινωνία

Μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+ σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Σε εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή παραβρέθηκαν τα μέλη της παράταξής Λυκόβρυσης-Πεύκη Δήμος Μπροστά+ Μαρία Τραγάδη (μέλος στο Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ), Ελένη Μανδαμαδιώτου (μέλος στο Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής), Κυριάκος Κατσόγιαννος (μέλος του Δ.Σ. του  ΚΟΙΠΑΠ), Σπυριδούλα Σίννη (μέλος Κοιν. Παντοπωλείου), Μιχάλης Λαζάρου (μέλος στο Δ.Σ. ΠΕΑΠ).

Την εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΟΙΠΑΠ σε συνεργασία με τον Μικρασιατικο Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης «ΙΩΝΙΑ», ενώ στο πλαίσιό της πραγματοποιήθηκε προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά: «Τα μέλη της παράταξής μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο του συλλόγου “ΙΩΝΙΑ”, Γιώργο Γαζεπίδη και να τον συγχαρούν για το έργο του, καθώς και να εκφράσουν την πρόθεσή μας να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη του Μικρασιατικού πολιτισμού. Υπενθυμίζουμε ότι ως παράταξη έχουμε καταθέσει ήδη πρόταση ώστε το 2022 να αποτελέσει έτος μνήμης για τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, καθώς και για και τη δημιουργία μνημείου στην Άνω Πεύκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet