Μήνυμα Μ. Πατούλη-Σταυράκη για τις εορτές του Πάσχα
Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Μήνυμα Μ. Πατούλη-Σταυράκη για τις εορτές του Πάσχα

«Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» εύχεται στους δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη με το ακόλουθο μήνυμά της:

Φίλες και Φίλοι,

Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου ας γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αισιοδοξία και ελπίδα αντιμετωπίζοντας δημιουργικά τις προκλήσεις της καθημερινότητάς μας. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι η έξοδος από την κρίση και το τέλος των σκληρών οικονομικών μέτρων που πλήττουν την ελληνική οικογένεια. Έχουμε υποχρέωση, ο καθένας από τη δική του θέση ευθύνης, να καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές.

Ως μάχιμη δημοτική σύμβουλος και εκπαιδευτικός του Δήμου μας, την πιο κρίσιμη περίοδο που διανύουμε ως χώρα, θεωρώ χρέος μου να συμβάλλω στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για όλους, προάγοντας ταυτόχρονα τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, σε ένα κοινό πλαίσιο εποικοδομητικών δράσεων και πρωτοβουλιών με έμφαση την πολιτιστική αναδημιουργία και την ανθρωπιστικής ανάταση της τοπικής μας κοινωνίας.

Με το μικρό ή μεγάλο περίσσευμα ύλης και ψυχής, ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη μας και τη βοήθειά μας σε αυτούς που τη χρειάζονται πραγματικά. Τότε μόνο θα φωτιστεί η καρδιά μας. Τότε μόνο η Πατρίδα μας θα βρει τη λύτρωση από την πολυεπίπεδη, οικονομική και ανθρωπιστική κρίση και θα χαράξει μια νέα πορεία ανάλογη της Ιστορίας της και του Πολιτισμού της. Τότε μόνο θα οικοδομήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο Αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, εκπαιδευτικός – φιλόλογος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet