“Μαθήματα” ενεργειακής συμπεριφοράς στο Ειδικό Σχολείο Κωφών & Βαρηκόων
Κοινωνία

“Μαθήματα” ενεργειακής συμπεριφοράς στο Ειδικό Σχολείο Κωφών & Βαρηκόων

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν σήμερα στον αγιασμό οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης, τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη.

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Χατζοπούλου χαιρέτισε θερμά τον κ. Μαυρίδη και τον ευχαρίστησε που δηλώνει, ουσιαστικά και όχι με λόγια, την παρουσία του πάντα σε κάθε ευκαιρία στο σχολείο.

Ο κ. Τ. Μαυρίδης με τη σειρά του, αφού παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό, δήλωσε σε όλους τους παρευρισκομένους ότι ξεκίνησαν στο σχολείο οι εργασίες του προγράμματος “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ”, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε., στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.

Ήδη, όπως ανέφερε, εγκαταστάθηκε και επίσημα ο εργολάβος και το συνεργείο που έχει αναλάβει την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου. Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, όπως είπε, που αποσκοπεί στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων των κτρίων.

“Γιατί η σωστή ενεργειακή συμπεριφορά δεν είναι μόνο καθήκον μας, αλλά πρωτίστως πρέπει να γίνει και τρόπος ζωής”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet