Μείωση 35% στα τροφεία των παιδικών σταθμών προτείνει ο Δήμος Μπροστά+
Κοινωνία

Μείωση 35% στα τροφεία των παιδικών σταθμών προτείνει ο Δήμος Μπροστά+

Τη μείωση με 35% στα τροφεία των παιδικών σταθμών προτείνουν τα μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+ και του Δ.Σ. ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης Σίμος Νικολιδάκης, Μαρία Τραγάδη, Κυριάκος Κατσόγιαννος και Βασιλική Ματζαβέλα, τονίζοντας, παράλληλα, ότι «η διοίκηση του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Τ. Μαυρίδη επιλέγει για μία ακόμα φορά η συνεδρίαση της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου να διεξαχθεί διά περιφοράς».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Εν μέσω κύματος ανατιμήσεων η δημοτική αρχή δεν λαμβάνει κανένα μέτρο στήριξης των οικογενειών. Επιπλέον, το βαθύ σκοτάδι στις συνεδριάσεις συνεχίζεται. Η διοίκηση του δημάρχου επιλέγει για μια ακόμα φορά η συνεδρίαση της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου να διεξαχθεί δια περιφοράς. Η απόφαση αυτή αποτελεί προσβολή, όχι μόνο στα μέλη του Δ.Σ., αλλά στον ίδιο τον θεσμό του Νομικού Προσώπου, τον οποίο η διοίκηση Μαυρίδη κάνει ό,τι μπορεί για να υποβαθμίσει. Δεν συζητήθηκε καν η επιλογή να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση έστω με τηλεδιάσκεψη, ώστε τα μέλη όλων των παρατάξεων να καταθέσουν ερωτήσεις και αντιπροτάσεις, σχετικά με την εισήγηση της δημοτικής αρχής.

Απέναντι σε αυτήν την παρωδία η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αναφορικά με το ύψος των τροφείων των παιδικών σταθμών προτείνουμε μόνιμη μείωση 35% στα τροφεία. Καλούμε τη δημοτική αρχή να λάβει μέτρα στήριξης των νέων οικογενειών με σημαντικές μειώσεις τόσο στα τροφεία των παιδικών σταθμών, όσο και στις αθλητικές αλλά και τις πολιτιστικές δομές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet