Μεγάλη συμμετοχή στην 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στην 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 η 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με μεγάλη συμμετοχή και με την αγαστή συνεργασία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τα Νομικά του Πρόσωπα ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ, και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, με αίσθημα προσφοράς και πολλή αγάπη για τον άνθρωπο. Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τη Λυκόβρυση και κατέληξε στην πλατεία Σοφούλη όπου γιορτάστηκε με την ευγενική συμβολή του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης: «Με μία μεγάλη γιορτή αγάπης τιμήσαμε το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο μας. Ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα, και είναι μεγάλη η χαρά για όλους εμάς να συναντιόμαστε στους δρόμους της Λυκόβρυσης – Πεύκης με τους συμπολίτες μας για να μεταλαμπαδεύσουμε σε κάθε ψυχή την αξία της προσφοράς αίματος στον άνθρωπο. Γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε χαρίζεται. Προσφέρεται ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπό μας».

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, τονίζει σχετικά: «Στη Λυκόβρυση – Πεύκη γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά όλοι μας το περασμένο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου για να υποστηρίξουμε αυτό που πραγματικά φωλιάζει στην καρδιά μας: το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, τον κάθε συμπολίτη μας!».

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τονίζει από την πλευρά του: «Η Λαμπαδηδρομία με στόχο την ενίσχυση του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας γέμισε με αστείρευτα χαμόγελα την πόλη μας και τρυφερότητα την καρδιά μας. Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι πηγή ζωής, πηγή αγάπης και προσφοράς από τον άνθρωπο σε ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο και αξίζει πραγματικά, την μοναδική ανεκτίμητη αξία, τον ίδιο τον άνθρωπο! Παράλληλα, η ενίσχυση της Δημοτικής μας Τράπεζας Αίματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς μέσα από αυτή μπορεί να διασφαλιστεί η ανάγκη σε αίμα για τους συμπολίτες μας όταν αυτοί του έχουν ανάγκη».

Στη Λαμπαδηδρομία παρευρέθηκαν και ο νέος αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Τάκης Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Κώστας Νικολιδάκης, και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της Λαμπαδηδρομίας οι παρευρισκομένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ντέπυ Σακελλαρίου σε γνωστές επιτυχίες της τζαζ μουσικής σκηνής μαζί με το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης. Πολύτιμη η συνεισφορά των καθηγητών του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης: Κώστας Μπαζούρας στο σαξόφωνο, Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και το τρομπόνι, Διονύσης Μόρφης στην κιθάρα και Θάνος Τιμπέλος στα τύμπανα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet