Με επιτυχία διεξήχθη η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Με επιτυχία διεξήχθη η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, που διεξήχθη από τη Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλώνάς».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινές, ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς, στα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες :

  • Τη Δευτέρα 23/4 στο 2ο Λύκειο Πεύκης
  • Tην Τρίτη 24/4 στο 3ο & 4ο Δημοτικό Πεύκης
  • Την Τετάρτη 25/4 στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης
  • Την Πέμπτη 26/4 στο 1ο & 2ο Δημοτικό και στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης
  • Την Παρασκευή 27/4 στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης.

Η κορύφωση της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας έγινε την Παρασκευή 27 Απριλίου από τις 9:00 μέχρι τις 14:00, στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα όπου υπήρχαν προσομοιωτές ανατροπής και πρόσκρουσης και δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να κάνουν βιωματική εκπαίδευση.

Στον χώρο της επίδειξης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που ευχαρίστησε τον ΣΒΑΠ για το έργο του, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γιώργος Κουράσης, που ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την άψογη συνεργασία του Συνδέσμου με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και γενικός γραμματέας του ΣΒΑΠ, Παύλος Καμάρας, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΑΠ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Την ευθύνη της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου είχαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Γκαραβέλας και η προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας, Σταυρούλα Τράνακα. Συνεργάστηκαν και έδωσαν το «παρών» οι διευθυντές, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι των σχολείων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet