Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 41ο Φεστιβάλ Παιδιού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 41ο Φεστιβάλ Παιδιού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βαρβαρέσου το 41ο Φεστιβάλ Παιδιού. Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με σύνθημα «Προστατεύουμε τον Πλανήτη μας».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «To Φεστιβάλ Παιδιού είναι η μεγάλη γιορτή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το 41ο Φεστιβάλ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ΠΕΑΠ του Δήμου μας με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων, σχολείων, εκπαιδευτικώνδομών του ΠΕΑΠ, εθελοντών και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, είχε τέτοια απήχηση. Και ακόμη πιο χαρούμενος γιατί είδα πόσο το χάρηκαν τα ίδια τα παιδιά.

»Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συνέβαλλαν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία οι προφεστιβαλικές δράσεις και αυτό το εξαιρετικό τριήμερο φεστιβάλ! Πρώτα από όλους στη συντονιστική επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ, αλλά και στους χορηγούς μας! Και αρχίζουμε από σήμερα να ετοιμαζόμαστε για το επόμενο!».

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης έκανε την έναρξη του φετινού φεστιβάλ την Παρασκευή 18 Μαΐου. Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, έδωσε το έναυσμα για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ήταν γεμάτο από κεντρικές και παράπλευρες δράσεις.

Σε σχετική ανακοίνωση του προέδρου του ΠΕΑΠ σημειώνεται: «Κατά γενική ομολογία το πιο πετυχημένο Φεστιβάλ Παιδιού με τη μεγαλύτερη προσέλευση μικρών και μεγάλων. Τα κολακευτικά σχόλια των δημοτών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ μεγάλες ευχαριστίες στη συντονιστική επιτροπή που με επικεφαλής τις κ.κ. Έλλη Μήτση, πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης, Καίτη Μαρκουλάκη, τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ και Μάχη Γιούλη, γενική γραμματέα της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης, και βεβαίως όλης της οργανωτικής επιτροπής, των συλλόγων, των φορέων και εθελοντών που βοήθησαν τα μέγιστα με τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία. Ακόμη, θερμές ευχαριστίες σε όλη την γραμματεία του ΠΕΑΠ και φυσικά στους εργαζομένους του Δήμου στην καθαριότητα, στον ηλεκτροφωτισμό και στο πράσινο και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αντώνη Τσελέντα για τη μεγάλη βοήθεια.

»Ένα χωριστό κεφάλαιο που αξίζει ιδιαίτερης μνείας είναι οι χορηγοί μας. Ευχαριστούμε τα φροντιστήρια Ευρωγνώση Πεύκης και Europalso, τον σύλλογο “Οι φίλοι της Θένιας”, τους χυμούς Natural 100% Κ22, τη Φυτοκηπευτική Κατερίνα Σιέττου, το Κέντρο Κήπου Μουντάνου, το ανθοπωλείο Χαρμαντάς, τα φυτώρια Ζαχαρά και την εταιρεία Agrino.

»Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού Τζέφη Ζαχαροπούλου για το τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε ειδικά για το Φεστιβάλ Παιδιού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet