Με τον αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Με τον αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο υπουργείο Εξωτερικών βρέθηκε τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, προκειμένου να συναντήσει τον αναπληρωτή υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο κ. Μαυρίδης παρέδωσε στον υπουργό το ιστορικό βιβλίο που εξέδωσε ο Δήμος, στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορία των δύο Δημοτικών Ενοτήτων και του ενιαίου Δήμου, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα ζητήματα της αρμοδιότητας του κ. Βαρβιτσιώτη, αλλά και της Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά σήμερα να βρεθώ στο υπουργείο Εξωτερικών και να συναντήσω τον επί χρόνια φίλο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Του παρέδωσα το βιβλίο για την ιστορία του Δήμου μας, την οποία γνωρίζει καλά, καθώς πριν τη διάσπαση της Εκλογικής Περιφέρειας πολιτευόταν και εκπροσωπούσε επί μία 20ετία στο Κοινοβούλιο την ενιαία Β’ Αθηνών. Είχα την ευκαιρία να πληροφορηθώ για το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στο υπουργείο Εξωτερικών και ειδικά για τη διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και να ενημερώσω τον υπουργό για όσα κάνουμε στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και στην ΠΕΔ Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet