Με τον γ.γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Με τον γ.γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Τρίτη 21 Μαρτίου, όπου είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, του Δάσους Μορέλλα, καθώς και άλλα ζητήματα αρμοδιότητας του κ. Μπακογιάννη.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ για άλλη μια φορά με τον κ. Μπακογιάννη για τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας, που βρίσκονται στην αρμοδιότητά του και να ενημερωθώ για την εξέλιξή τους. Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι θα επισπευσθούν οι διαδικασίες ώστε σύντομα να έχουμε θετικά αποτελέσματα στα μεγάλα ζητήματα του  Δάσους Μορέλλα και του ΓΠΣ της Λυκόβρυσης. Ευχαρίστησα τον γενικό γραμματέα για το ενδιαφέρον και τη συμβολή του προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πέραν των μεγάλων έργων που ολοκληρώνουμε και του εξοπλισμού που εξασφαλίζουμε για τις υπηρεσίες μας σε αυτή τη δημοτική θητεία, με μεθοδική δουλειά και με επιμονή καταφέρνουμε να φτάσουμε στην έκβαση ζητημάτων που επί χρόνια απασχολούν τον Δήμο και τους συμπολίτες μας, όπως το Δάσος Μορέλλα και το ΓΠΣ Λυκόβρυσης. Και συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet