Με χριστουγεννιάτικο τραπέζι κλείνουν για τις γιορτές οι παιδικοί σταθμοί Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Με χριστουγεννιάτικο τραπέζι κλείνουν για τις γιορτές οι παιδικοί σταθμοί Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, λίγες ημέρες πριν κλείσουν για τις γιορτές, παραθέτουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στους μαθητές τους, αποχαιρετώντας το 2018, μέσα σε κλίμα θαλπωρής και παιδικών χαμόγελων.

​Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 οι μικροί μαθητές του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πεύκης και οι δασκάλες τους γεύτηκαν πεντανόστιμα εδέσματα, που ετοίμασαν με πολύ αγάπη οι μαγείρισσες του σταθμού, τραγούδησαν και χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και αντάλλαξαν ευχές.

​Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς, με το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά ένα υπέροχο γεύμα, με πλούσια φαγητά και όλοι μαζί να κλείσουν τη χρονιά δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις.

Το δικό τους χριστουγεννιάτικο τραπέζι προετοιμάζουν αντίστοιχα ο 2ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Πεύκης και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λυκόβρυσης μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης αγκαλιάζει την όμορφη πρωτοβουλία των παιδικών σταθμών του Δήμου και στέκεται δίπλα στις προσπάθειες των παιδαγωγών και του υπόλοιπου προσωπικού, που έχουν στόχο την καλύτερη φροντίδα των μικρών μαθητών τους» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε για την εκδήλωση: «Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι δασκάλες των παιδικών μας σταθμών είχαν την ιδέα να ετοιμάσουν ένα όμορφο γιορτινό τραπέζι για τα παιδάκια, λίγο πριν κλείσουν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα, δίνοντας οικογενειακό χρώμα στην εκδήλωση. Ευχαριστώ θερμά την κ. Σταυρούλα Βαρδάκου και όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό που πάντα έχουν ως προτεραιότητα ό,τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Είμαστε κοντά τους και στηρίζουμε έμπρακτα τις δράσεις τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet