Μόνο με εγγραφή στα ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η συνταγογράφηση από την αρμόδια ιατρό
Κοινωνία

Μόνο με εγγραφή στα ΚΑΠΗ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η συνταγογράφηση από την αρμόδια ιατρό

Εφαρμόζοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά για τα μέλη τους, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι οι συνταγογραφήσεις φαρμάκων συνεχίζουν να πραγματοποιούνται κανονικά από τη γιατρό των ΚΑΠΗ κ. Αμαλία Καλογεράκου.

Η δημοτική αρχή προσθέτει πως από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου η διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Ομάδων, κ. Άννα Γαιτανιδου , θα βρίσκεται στο Β’ ΚΑΠΗ Πεύκης, επισημαίνοντας ότι οι τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 210 8062702, 210 2826926, 210 6120567 και το email του ΚΑΠΗ: [email protected] συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

«Όσοι συμπολίτες πληρούν τις προϋποθέσεις και θέλουν να εξυπηρετούνται από τη γιατρό μας κ. Αμαλία Καλογεράκου θα πρέπει να προχωρήσουν σε εγγραφή στα ΚΑΠΗ μας» υπογραμμίζει η διοίκηση.

Για την εγγραφή οι πολίτες μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά (φωτοτυπία ταυτότητας, μία φωτογραφία , έναν λογαριασμό κοινής ωφέλειας) στο email: [email protected] ή στις γραμματείες των δημαρχείων Λυκόβρυσης-Πεύκης, σε φάκελο με την ένδειξη ΚΟΙΠΑΠ, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet