Μ. Πατούλη: Είμαι δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου και στα εύκολα και στα δύσκολα
Κοινωνία

Μ. Πατούλη: Είμαι δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου και στα εύκολα και στα δύσκολα

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέστη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στην Πεύκη.

Η κα Πατούλη συνομίλησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με όλους τους εργαζομένους σε θερμό κλίμα και άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αν και, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, δεν της δόθηκε η ευγενική δυνατότητα από τη διοίκηση του Δήμου να απευθύνει τις ευχές της «εκ του βήματος, όπως αρμόζει στη θεσμική περίσταση», ωστόσο, με αφορμή τις κατ’ ιδίαν επαφές που είχε με το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αναφέρει τα εξής:

«Οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά ψυχή σε ένα αντίξοο οικονομικό και εργασιακό καθεστώς, με ανυπέρβλητες πολλές φορές δυσκολίες, αλλά και σοβαρότατους κινδύνους. Είμαι δίπλα τους και στα εύκολα και στα δύσκολα, διαμορφώνοντας από κοινού τις δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου, εκσυγχρονισμού και ανανέωσης των υποδομών και του εξοπλισμού του. Εύχομαι ολόψυχα καλύτερες συνθήκες εργασίας, ποιότητας ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet