Μ. Πατούλη: Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και στόχους για όσους νέους έχουν μάθει να αγωνίζονται
Κοινωνία

Μ. Πατούλη: Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και στόχους για όσους νέους έχουν μάθει να αγωνίζονται

Με την ευκαιρία Της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εκπαιδευτικός φιλόλογος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα προς τους συμμετέχοντες μαθητές των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της πόλης μας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την προηγούμενη σχολική χρονιά με σκοπό την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κάποιοι πέτυχαν τον συγκεκριμένο στόχο και κάποιοι όχι. Αλλά, σε αυτήν την προσπάθεια δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Πολλά μπράβο σε όσους πέτυχαν να εισαχθούν σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας και πλέον ξεκινούν τη φοιτητική διαδρομή τους, που θα ανοίξει ένα κεφάλαιο στη ζωή τους.

Για όσους έφτασαν ένα βήμα πριν την εισαγωγή, η εύλογη στενοχώρια και απογοήτευση ας κρατήσουν λίγο. Ο αγώνας που έδωσαν έχει οφέλη, τα οποία θα αρχίσουν σταδιακά να τα διαπιστώνουν, αρκεί να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή είναι γεμάτη με ευκαιρίες και στόχους για όσους έχουν μάθει να αγωνίζονται.

Ευχή μας είναι κάθε νέο παιδί να βρει το δικό του «βηματισμό» και να επιτύχει τον συνδυασμό της επαγγελματικής επιτυχίας με την εσωτερική του πληρότητα, ο οποίος εξασφαλίζει μια ισορροπημένη διαδρομή ζωής.

Σημασία στη ζωή έχει να βάζουν συνεχώς νέους στόχους και να προσπαθούν για το καλύτερο. Αυτό θέλουμε και χρειαζόμαστε από τους νέους μας, να κερδίζουν τη ζωή και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet