Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Δεν υπάρχει τίποτε πιο ελπιδοφόρο από το να βλέπεις τα παιδιά να πρωταγωνιστούν
Κοινωνία

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Δεν υπάρχει τίποτε πιο ελπιδοφόρο από το να βλέπεις τα παιδιά να πρωταγωνιστούν

«Γέμισε χαμόγελα και παιδικές φωνές του Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018, με τους μικρούς πρωταγωνιστές των παιδικών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να τα δίνουν όλα στην καλοκαιρινή γιορτή τους. Τα παιδιά του Δήμου μας εντυπωσίασαν το κοινό που είχε γεμίσει το θέατρο, ξεδιπλώνοντας το αυθόρμητο ταλέντο τους μέσα από τα δρώμενα που με επιμέλεια είχαν προετοιμάσει οι δασκάλες τους».

Με τον παραπάνω τρόπο περιγράφει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την χθεσινή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, όπου παρέστη με μέλη του Ομίλου και τον επίσης ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κατραμάδο.

Η κ. Πατούλη απόλαυσε τις όμορφες παιδικές παραστάσεις και χειροκρότησε θερμά την προσπάθεια των παιδιών, ενώ αμέσως μετά την εκδήλωση δήλωσε:

«Δεν υπάρχει τίποτε πιο χαρούμενο και ελπιδοφόρο από το να βλέπεις τα παιδιά να πρωταγωνιστούν σε οποιοδήποτε πεδίο της ζωής. Η φετινή καλοκαιρινή γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου μας απέδειξε, για άλλη μια φορά, την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι δασκάλες τους και η διευθύντριά τους, Σταυρούλα Βαρδάκου όλο τον χρόνο, προκειμένου τα μικρά μας να ξεκινήσουν την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό περιβάλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

»Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, αλλά και προσωπικά, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους, ενθαρρύνοντάς τα σε κάθε βήμα και ανοίγοντάς τους όσους περισσότερους ορίζοντες μπορούμε, για να “πετάξουν” με ασφάλεια μακριά μας με τα δικά τους φτερά…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet