Μ. Τραγάδη: Η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει βαλθεί να «ξηλώσει» ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Μ. Τραγάδη: Η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει βαλθεί να «ξηλώσει» ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ

Τον έντονο προβληματισμό της αναφορικά με τη λειτουργία των Νομικών Προσώπων ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκφράζει το τακτικό μέλος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαρία Τραγάδη, υποστηρίζοντας ότι η δημοτική αρχή φέρεται να αποσκοπεί στο «ξήλωμα των δύο ΝΠΔΔ».

Ειδικότερα, η κ. Τραγάδη σημειώνει ότι «οι διοικήσεις των ΝΠΔΔ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχουν βαλθεί να καταστρέψουν ό,τι κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική δομή έχει απομείνει στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου», προσθέτοντας ότι «η αρχή έγινε από το ΚΟΙΠΑΠ, όπου με τις “ευλογίες” της προέδρου κυρίας Μαμαλάκη το ΚΟΙΠΑΠ χάνει κοινωνικές δομές όπως το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι «τη σκυτάλη έχει λάβει η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, καθώς αυτήν την περίοδο επιχειρείται η μεταβίβαση του δημοτικού σταδίου της Πεύκης, από το ΠΕΑΠ. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο το ΠΕΑΠ χάνει τον μεγαλύτερο αθλητικό πνεύμονα του, υποδηλώνοντας τη βούληση της δημοτικής αρχής για το ξήλωμα και των δύο ΝΠΔΔ» για να συμπληρωθεί:

«Περιττό να σχολιάσουμε ότι ο δημοτικός κινηματογράφος αποτελεί ξεκάθαρα πολιτιστική δραστηριότητα που θα έπρεπε να οργανωθεί από το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, καθώς το ΠΕΑΠ είναι αρμόδιο για τις πολιτιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως ο δημοτικός κινηματογράφος».

Τέλος, το τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ υπογραμμίζει:

«Η κατάρρευση των δημοτικών δομών είναι ξεκάθαρη, ενώ αυτά τα αποτελέσματα συμβαίνουν όταν ο κ. δήμαρχος νομίζει ότι η διοίκηση του Δήμου γίνεται από το facebook».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet