Νέα γραφεία απέκτησε η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Νέα γραφεία απέκτησε η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης

Με μια όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, τα εγκαίνια του γραφείου της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης στην πλατεία Γκαίτε του Ηλιακού Χωριού.

Η τέλεση του Αγιασμού έγινε από τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη π. Ευστράτιο Δελατόλα. Στην τελετή παρέστησαν εκπροσωπώντας τη δημοτική Αρχή οι αντιδήμαρχοι Νίκος Γκαραβέλλας και Αντώνης Τσελέντας, ο πρόεδρος της ΔΕΠ, Παναγιώτης Πανταζής, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Μαρμαγγιόλης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παναγιώτης Ιωάννου, Μάριος Ψυχάλης, Ηλίας Κατσαρός και Άρης Κυριακίδης, υποψήφιοι των παρατάξεων, πρόεδροι και εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων μελών της Ένωσης.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, Νίκος Κελέκης, στον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παρισταμένους εκφράζοντας τη χαρά του που η Ένωση Γονέων θα έχει πλέον έναν μόνιμο χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της. Ευχαρίστησε τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο, που με απόφασή τους έγινε η παραχώρηση του χώρου. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη μνεία και ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Μπόλλα που ανέλαβε εθελοντικά την αποκατάσταση του χώρου, προσφέροντας όχι μόνο προσωπική εργασία, αλλά και το κόστος των υλικών που απαιτήθηκαν. Μία προσφορά που, όπως σημειώθηκε, χωρίς αυτή, η Ένωση δεν θα μπορούσε να χαρεί το γραφείο που της είχε παραχωρηθεί. 

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους κεράσματα και αναψυκτικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet