Εκδήλωση για την ονομαστική του εορτή διοργάνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης – Πεύκης Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου, σε γνωστό στέκι της πόλης.
Όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, «η όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την ονομαστική εορτή η οποία ήταν τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι, η αρχή του φθινοπώρου και η επιστροφή στην καθημερινότητα αποτέλεσαν την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση, με τη συνοδεία καλής μουσικής και φυσικά του υπέροχου φεγγαριού».
Ο Παναγιώτης Ιωάννου σημειώνει ότι είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της γιορτής, έτσι ώστε οι εκλεκτοί καλεσμένοι του -ξεπέρασαν τους 400- να περάσουν όμορφα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Ο εορτάζοντας δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές, εκφράζοντας μάλιστα τη συγκίνησή του για την ανταπόκριση που είχε η πρόσκλησή του.
Ό επικεφαλής της παράταξης επισημαίνει πως προσπάθησε να αφιερώσει χρόνο σε όλους τους καλεσμένους του, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «αυτό πιθανότατα δεν το κατάφερα, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά».
Ο κ. Ιωάννου τονίζει ότι αν και η εορτή δεν είχε κομματικό, ή παραταξιακό χαρακτήρα δεν ήταν λίγοι αυτοί που του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις δημοτικές εκλογές του 2023. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «έχει πάρει την απόφασή του, τονίζοντας παράλληλα ότι θα την γνωστοποιήσει το επόμενο διάστημα».
Η Νέα Δημιουργία υπογραμμίζει ότι οι καλεσμένοι δεν κατάφεραν να «εκμαιεύσουν» το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή όχι, όμως το χαμόγελο του σε όσους τον ρωτούσαν ίσως να είναι και η απάντηση.
Τέλος, η παράταξη αναφέρει: «Ασφαλώς η παρουσία ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν σημαντική καθώς στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν στελέχη πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη σημαντικών οργανισμών. Την ίδια στιγμή αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των ιερέων. Η παρουσία σημαντικών ανθρώπων από τον επιχειρηματικό κλάδο και πως να μην ήταν άλλωστε, καθώς ο Παναγιώτης Ιωάννου για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τον Παναγιώτη Ιωάννου να εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους».

